Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев направи трогателно обръщение към

...
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев направи трогателно обръщение към
Коментари Харесай

Димитър Илиев със силно послание към децата на Локо ВИДЕО

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев направи прочувствено послание към децата от черно-бялата академия. Видео посланието на Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година бе оповестено от групата " The Magic of Plovdiv ", която провежда тържеството на момчетата в залата на Лаута арми.



" Няма значение, че някои от вас имат доста гений, а други - по-малко. Когато се трудите, ще съумеете. Слушайте треньорите, спазвайте режим и си гледайте уроците, тъй като това е доста значимо. Пожелавам ви да радвате с победи вашите родители и треньори, а за в бъдеще всички почитатели на Локото да ви се радваме и да задминете нашите триумфи от последните години ", споделя водачът на Локомотив пред най-малките ученици на " черно-бялата " школа.

" Великан, Капитан, Лидер! Това е Митко Илиев! Това е Локомотив Пловдив! ", написаха към прочувственото видео от " The Magic of Plovdiv " на своята публична страница във Facebook.
Свързани вести Митко Илиев: Дано четвъртфиналът да е на Лаута Митко Илиев се подреди до Фернандо Торес, Спас Джевизов и Христо Йовов ВИДЕО Митко Илиев: Напрежението е на "Армията ", Локо ще играе агресивно
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР