Капитанът на Левски – Николай Михайлов, е на мнение, че

...
Капитанът на Левски – Николай Михайлов, е на мнение, че
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Левски ще е различен през пролетта

Капитанът на Левски – Николай Михайлов, е на мнение, че тимът ще е доста по-силен след зимната подготовка. Вратаряр добави, че продължава да бъде най-скъпият произлязъл трансфер на "сините ".

"Всички знаят, че с татко ми имаме мощна връзка. Не мога да се сетя за ден, в който да не сме се чули. Винаги се е вслушвал в мен. И двамата гледаме да сме най-хубавите в това, което вършим. Начинът, по който си потегли, не беше верен. Беше по-скоро една персонална борба за него да завоюва Конгреса. Мога да кажа, че се презареди с нова сила. Видяхте, че има доста огромна поддръжка от ФИФА и УЕФА от най-високо равнище. Да победиш толкоз огромни футболисти от нетолкова далечно минало приказва единствено по себе си ", стартира вратарят.

"Израснал съм на "Герена ", с помощта на Наско Сираков и Станимир Стоилов. Аз съм им признателен. Най-скъпият произлязъл трансфер съм към момента. Това може да се ревизира. Когато има обстоятелства, би трябвало да се споделят. Много преди моето идване стартира линията надолу за Левски. Тръгва от моето овакантяване преди години. Важното е, че тези хора са тук. Има доста сини сърца в съблекалнята. Феновете са сплотени. Сигурен съм, че напролет Левски ще наподобява по напълно друг метод, когато създадем дружно подготовка. Всеки прави взаимни отстъпки в името на Левски. Преходен е интервалът. Има доста млади момчета, които стартират и влизат в от скамейката. Много малко българи към този момент играят в чужбина. Оттам е обикновено класата да не е толкоз висока. Нито е отговорен селекционерът, нито управлението. Имам най-малко 3-4-5 години и то на средноевропейско равнище, в случай че съм здрав”, сподели още Михайлов пред Българска национална телевизия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР