Капитанът на Хърватия Лука Модрич ще се откаже от участие

...
Капитанът на Хърватия Лука Модрич ще се откаже от участие
Коментари Харесай

Модрич приключва с Хърватия след Световното по футбол в Катар

Капитанът на Хърватия Лука Модрич ще се откаже от присъединяване в националния тим след международното състезание в Катар, удостовери самият футболист пред total-croatia-news.com, представен от Българска телеграфна агенция.

" Катар ще бъде последният стадий преди напускането на националния тим. Така че би трябвало да се постараем да бъде най-хубавото състезание за мене. Разбирам, че към този момент съм достигнал избрана възраст. Така че това е един логически край ", декларира 37-годишният плеймейкър, има 154 мача и 23 гола за страната си.

Той играе за " ватрените " към този момент 16 години като върхът му беше сребърният орден от Мондиал 2018. Участието в Катар е неговото четвърто международно състезание, като дебютира през 2006 година в Германия. Отделно от това е играл и на четири европейски шампионати.

Самият Модрич не е наясно и с бъдещето си в Реал Мадрид, защото договорът му изтича през лятото на 2023 година Преди няколко седмици се появи информация, че техничният полузащитник може да се върне в Тотнъм и там да приключи кариерата си.

Вестник " Апелативен съд " пък твърди, че клубното управление на Белия балет приготвя предложения за нови контракти за трима от най-важните футболисти: Модрич, Карим Бензема и Тони Кроос.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР