Капитанът на Фиорентина Кристиано Бираги беше забелязан да почиства кал

...
Капитанът на Фиорентина Кристиано Бираги беше забелязан да почиства кал
Коментари Харесай

Капитанът на Фиорентина почиства кал след пороите в Италия

Капитанът на Фиорентина Кристиано Бираги беше видян да почиства тиня по улиците на Кампи Бизенцио в понеделник. Футболистът се причисли към напъните на останалите жители за възобновяване след наводненията в региона, оповестява Ройтерс.

До момента е доказано, че седем души са починали, откакто реките преляха след поройни дъждове в централната италианска област Тоскана, а огромната интервенция по разчистване към този момент е в ход в най-засегнатите региони, в това число Кампи Бизенцио, покрай Флоренция.

Феновете на Фиорентина от групировката Curva Fiesole приканиха за отсрочване на дуела от Серия А против Ювентус в неделя вечерта, с цел да съсредоточат напъните си върху огромната интервенция по възобновяване на региона след естественото злополучие. Мачът се организира, а Ювентус завоюва с 1:0, само че доста ентусиасти не участваха на стадиона, с цел да оказват помощ на нуждаещите се.

Понеделник беше разгласен за почивен ден за тима на Фиорентина, само че Бираги е забелязан измежду доброволците, помагащи за разчистването на региона, който е заобиколен от изоставени и развалени движимости от локални домове.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР