Капитанът на Ботев Пловдив Тодор Неделев бе много доволен от

...
Капитанът на Ботев Пловдив Тодор Неделев бе много доволен от
Коментари Харесай

Тодор Неделев назова причината за успеха в дербито

Капитанът на Ботев Пловдив Тодор Неделев бе доста удовлетворен от успеха над Локомотив Пловдив с 2:1 в Коматево. Той бе определен за Играч на мача, само че съобщи, че тя премията би трябвало да бъде дадена на Георги Аргилашки или Виктор Генев.

„ С доста сложен и мога да поздравя нашия вратар, тъй като в случай че не бе избавил дузпата, можеше да не спечелим този мач. Наградата би трябвало да е за Аргилашки или Виктор Генев, който вкарва гол във второ следващо дерби. Радвам се, че спечелихме и успяхме да задържим третото място. Нормално е пред нашата аудитория, когато гостуващия тим пропусне дузпа, да се съвземем. Не бяха доста положителни първите ни 10 минути през второто полувреме, само че по-късно играхме прекрасен футбол и отбелязахме два красиви гола “, съобщи Неделев.

„ Имаме футболисти, с които можем да играем прекрасен футбол. Много значими бяха трите точки и то пред нашата аудитория. Мисля, че започнахме добре втория полусезон и от три мача имаме седем точки. Надявам се в идващите мачове да продължим да надграждаме и да играем нашия жанр “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР