Капитанът на Ботев Пловдив – Ивелин Попов, остана много доволен

...
Капитанът на Ботев Пловдив – Ивелин Попов, остана много доволен
Коментари Харесай

Попето: Психологически беше тежко, честитя победата на феновете на Ботев Пловдив

Капитанът на Ботев Пловдив – Ивелин Попов, остана доста удовлетворен след първия триумф на „ канарчетата “ от юни месец насам против Етър Велико Търново.

Опитният нападателен футболист поздрави всички почитатели на пловдивчани и акцентира, че шефовете на клуба ще създадат най-хубавия избор за идващ треньор на тима.

„ Искам да благопожелавам на всички последователи на Ботев Пловдив, защото изстрадаха дълго тази победа. Беше доста тежко от психическа точка за тези три точки. Според мен имахме 7-8 чисти положения. Радващото е, че най-после ориста ни се усмихна и вкарахме в края на мача “, стартира Попето.

„ Тежка седмица за нас и тежки месеци, в случай че върнем лентата обратно. Има го това във футбола, случва се. Характерите излизат спечелили в тези обстановки. Честитя успеха на всички в клуба “.

„ Времето ще покаже дали съм паснал на Ботев Пловдив. Не знам за нов треньор, това към управлението на клуба. Виновниците за успеха са на терена, всеки даде максимума от себе си. Тичахме, борихме се и победихме. Мисля, че управлението ще направи най-хубавия избор. За 10 дни приказвах 5-6 пъти с Бароан. Имам наблюдения към качествата и характера му. Повлиях му положително, през днешния ден влезе в игра и Господ го погледна “, сподели още Ивелин Попов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР