Капитанът на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс е под въпрос за

...
Капитанът на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс е под въпрос за
Коментари Харесай

Марко Ройс пак се контузи, под въпрос за сблъсъка с Волфсбург

Капитанът на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс е под въпрос за гостуването на Волфсбург във вторник, откакто в неделя по време на подготовка е почувствал болки и не е приключил заниманието. Това сподели на днешната конференция преди мача старши треньорът на " жълто-черните " Един Терзич.

" Ситуацията с Марко не наподобява прекомерно сериозна, само че ще проверим дали ще може да тренира през днешния ден ", сподели босненският експерт.

Ройс игра няколко минути при триумфа с 3:0 над Бохум през уикенда, откакто неотдавна се завърна след четириседмично неявяване поради контузия в глезена. Притесненията в щаба на Дортмунд са, че опитът му да се върне в игра може да е предизвикал утежняване на обстановката.

Нападателят се бори с всички сили, с цел да попадне в състава на Германия за международното състезание в Катар, което стартира на 20 ноември. На 10 ноември пък селекционерът на Бундестима Ханзи Флик ще разгласи лист от 26 играчи за Мондиала.

33-годишният Ройс е част от националния тим на Германия от 2011 година насам. Заради разнообразни контузии обаче той пропусна международното състезание през 2014 година, на което Германия завоюва купата, Евро 2016, както и Евро 2021, на което се отхвърли да върви по персонални аргументи.
 Борусия (Дортмунд) победи Бохум с 3:0
Борусия (Дортмунд) писа тройка на Бохум, 17-годишен гений свети с два гола

В воин за домакините се трансформира 17-годишният Юсуф Мукоко
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР