Капитанът на Балкан Ботевград Здравко Атанасов изрази мъката си от

...
Капитанът на Балкан Ботевград Здравко Атанасов изрази мъката си от
Коментари Харесай

Капитанът на Балкан: Условията за футбол са ужасни, вижте баскетболната зала

Капитанът на Балкан Ботевград Здравко Атанасов изрази тъгата си от изискванията, на които тимът му е посрещнал елитния Локомотив Пловдив за Купата на България. Атанасов, който е и началник на ДЮШ – Балкан, призна, че има ужасяваща разлика сред финансирането на баскетбола в Ботевград, и това за футбола. Лидерът изрази вяра, че общината ще им подаде ръка.

„ Чакахме този мач от момента, в който изтеглиха жребия. Надявахме се да покажем добра игра и младите да видят по какъв начин играе сериозен тим. Дадохме максимума от себе си и направихме, каквото би трябвало. Накрая по-добрият победи. Ние гледаме шампионата, защото ни предстоят значими мачове. Чакаме дуела с Перун Кресна и да бием там ", стартира Атанасов.

„ Нашият тим е доста млад и има двама или трима опитни футболисти. По-малко готови сме, а чужденците им дават разлика. Ние играем в Трета лига, а те в efbet Лига и има също разлика. Като треньор на ДЮШ на Балкан, се веселя, че събудихме хората да дойдат да ни гледат. Молитвата им към общината и хората тук са да извърнат внимание на футбола, терена. Като видиш баскетболната зала, няма какво да разясняваме. Всичко тук е в окаяно положение. Имаме много деца в школата, които упражняват добре и желаят да станат футболисти. Като човек, който целият му живот е минал тук, се надявям да се оправят изискванията. Иска ми се децата да играят на по-нормални условия, а не да изпитват тъга, а не да усещат все едно играят водна топка или други сходни спортове ", изрази острата си рецензия водачът на отбора.

„ Финансирането на клуба и ДЮШ. Иска ни се да пращаме играчи по-нагоре, а също по този начин желаеме да сме в средата на Трета лига”, приключи Здравко Атанасов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР