Капитанът на българския национален отбор по футбол Георги Костадинов е

...
Капитанът на българския национален отбор по футбол Георги Костадинов е
Коментари Харесай

Капитанът на България с изкушаваща оферта от Саудитска Арабия

Капитанът на българския народен тим по футбол Георги Костадинов е получил оферта от Саудитска Арабия. Предложението е от тима на Ал Фатех от град Хофуф и е много примамливо във финансово отношение, научи Българска телеграфна агенция.

Желанието на арабите е да вземат българския полузащитник незабавно. Костадинов обаче има контракт с сегашния си клуб Арсенал (Тула), което значи, че от Ал Фатех ще би трябвало да платят трансферна сума. Ако се стигне до договаряния в тази посока, то и двете страни би трябвало да са удовлетворени от вероятностите, които се откриват.

Ал Фатех има една шампионска купа на Саудитска Арабия, минава за един от обичайните тимове, а през последната акция приключи на 7-о място. В селекцията им за новия сезон са украинският вратар Максим Ковал, както и перуанският плеймейкър и национал на страната Кристиан Куева. Старши треньор на Ал Фатех е белгиецът Яник Ферера.

Иначе самият футболист през вчерашния ден направи първа пълноценна подготовка с тима на Арсенал Тула на лагера в Австрия. Той се контузи при започване на месец май по време на мач със Спартак (Москва). Костадинов имаше една скъсана връзка на десния гален, а също по този начин и една отчасти раздрана, което го извади от тренировки за съвсем два месеца. Така той пропусна и трите мача на България през юни и малко от лятната подготовка на съветския си тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР