Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов попадна в новинарските

...
Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов попадна в новинарските
Коментари Харесай

Попето направи Пропуска на века, в Русия му се чудят

Капитанът на българския народен тим Ивелин Попов попадна в новинарските излъчвания в Русия, само че не с някой свръхестествен собствен гол, в противен случай. Попето направи необикновен пропуск за своя Ростов в мача с Тамбов от 10-ия кръг на шампионата и медиите в страната се чудят по какъв начин може въобще да се случи това.

Той получи топката на метър от вратата в 37-та минута, пред него нямаше вратар, а бранителите бяха относително далеко. И при цялата тази преференциална позиция за гол, той прати топката високо над вратата. А в идната офанзива Тамбов изравни за 1:1, преди в последна сметка да се поздрави и с цялостния триумф за 2:1.

В началото на дуела, още при резултат 0:0, българският футболист направи и дузпа за Тамбов с непремерено влизане в краката на противник, само че за негов шанс домакините в този дуел в пропиляха. Все отново Попов взе участие в офанзивата при единствения гол за Ростов, когато нахлу в половината на съперника, беше фаулиран, реферът даде авантаж и в последна сметка при развиването на нападението се стигна и до попадението.

Но в Русия приказват само за пропуща на капитана на България, като медиите го дефинираха като "Пропуска на века ". Други обаче напомнят, че напълно неотдавна имаше сходен пропуск, отново в мач на Ростов, само че този път отборът беше от печелившата страна.

На 31 август Лука Джорджевич можеше да се разпише за Локомотив Москва и да направи 2:2 в столицата против Попето и компания, само че на два пъти беше спрян на голлинията от бранителя Евгени Чернов. Е, в този момент Ростов се оказа на противоположната страна на шанса, както и Попето.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР