Капитанът на Аталанта - Алехандро Гомес и фланговият играч на

...
Капитанът на Аталанта - Алехандро Гомес и фланговият играч на
Коментари Харесай

Играчи от Серия А с разкази от филм на ужасите за положението в Италия

Капитанът на Аталанта - Алехандро Гомес и фланговият състезател на Милан - Саму Кастийехо описаха за ситуацията на Ботуша по време на изключителното състояние, под което е Италия поради пандемията от ковид.

"Няма никой по улиците. Феновете би трябвало да почитат разпоредбите. Единствените отворени места са супермаркетите, само че можеш да поръчаш по интернет и да ти донесат всичко до твоя дом. Няма никой по улиците, все едно сме във филм на ужасите, не преувеличвам. Постоянно получавам вести от Аржентина. Ще е добре, в случай че хората стартират да вземат нужните ограничения. Засега те се отнасят много леко по отношение на доста комплицирана обстановка. В Бергамо има 400 случая на инфектирани. Знаем, че любовта на нашите почитатели е голяма, само че би трябвало да съблюдаваме разпоредбите и да си стоим по домовете ", разкри Гомес пред Radio Club 94,7.

"Стоя си у дома от понеделник, откогато стопираха шампионата. Засега ни споделиха да си бъдем вкъщи до идващия понеделник. Според мен обаче ограниченията ще бъдат удължени, защото към този момент има инфектирани играчи. Можеш да излизаш на открито единствено с позволение - при незабавен случай, за работа или с цел да отидеш до супермаркет, или аптека. Миналата седмица отидох до супермаркета. Все още не беше такова ситуацията, само че супермаркетът повече приличаше на болница - имаше хора с маски и ръкавици. Можеш да вървиш до магазина самичък, само че без да се доближаваш до други хора ", показа Кастийехо пред El Partidazo.

Papu Gomez on the coronavirus lockdown in Italy:

There's no one in the streets. It's like being in a horror movie.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР