Капитанът на АнглияХари Кейн очаквано беше в центъра на вниманието

...
Капитанът на АнглияХари Кейн очаквано беше в центъра на вниманието
Коментари Харесай

Пикфорд впечатли с жест към Кейн след загубата на Англия

Капитанът на АнглияХари Кейн предстоящо беше в центъра на вниманието след снощната загуба с 1:2 от Франция, която изхвърли отбора от Световното състезание в Катар.
 Кейн: При втората дузпа не съумях да ритна топката по този начин, както желаех Кейн: При втората дузпа не съумях да ритна топката по този начин, както желаех
Нападателят осъществя дузпа за “Трите лъва ” за своя гол номер 53 с националната фланелка, изравнявайки се с Уейн Рууни като топ изпълнител за страната. Малко преди края на мача Кейн получи втора опция да се разпише от дузпа, само че този път прати топката над вратата и по този начин не съумя да изравни резултата още веднъж, което се оказа пагубно за неговия отбор. Затова след последния съдийски сигнал голмайсторът клекна с наведена глава, приемайки тежко отпадането от Мондиал 2022, а камерите незабавно се насочиха към него. Вратарят на отбора Джордан Пикфорд обаче побърза да направи жест към операторите да не снимат съотборника му тъкмо в този миг, молейки за демонстрация на почитание. Те се съобразиха и пренасочиха камерите си към други футболисти, а почитателите похвалиха стража за постъпката му в обществените мрежи.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР