Капитанът и водещ реализатор на Интер през сезона Мауро Икарди

...
Капитанът и водещ реализатор на Интер през сезона Мауро Икарди
Коментари Харесай

Капитанът на Интер: Не бива да се депресираме

Капитанът и водещ изпълнител на Интер през сезона Мауро Икарди моли към своите съотборници да не униват след първата загуба на отбора, която пристигна против Удинезе с 1:3.

„ Нерадзурите” бяха не запомнили усета на провалянето, защото за последно паднаха през месец май в края на предходната акция. В предходните 16 кръга от сезон 2017/2018 те натрупаха 12 победи и единствено 4 равенства, когато пристигна подхлъзването на „ Джузепе Меаца” против „ фриуланите”.

Първа загуба за Интер, Юве и Наполи потриват ръце

„ Мачът беше чудноват, тъй като не сме привикнали да губим”, сподели Икарди след дуела.

„ Направихме фантастично показване през първото полувреме, а мачът завършихме с над 20 изстрела към вратата на противника. Можеше обаче да играем надалеч по-добре през второто полувреме. Удинезе започва доста мощно след почивката, а ние допуснахме прекомерно доста неточности. Това вдъхна убеденост на съперника.”

„ Загубихме през днешния ден, само че считам, че към момента сме удовлетворени от работата, която вършим. Трябва незабавно да си стъпим на краката. Не може да печелиш от самото начало, по този начин е във футбола.”

Спалети: Когато свалиш гарда в Серия А, губиш точки

„ Нужно е да продължим да работим по същия метод и да не се депресираме от една загуба. Няма смисъл да мислим отрицателни, тъй като пътуването дотук е ужасно, а всички знаят крайната цел”, заключи Икарди.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР