Капитан от британската армия е заплашен от сериозно наказание за

...
Капитан от британската армия е заплашен от сериозно наказание за
Коментари Харесай

Британски капитан се събуди гол в тоалетната след солидна почерпка! Нещата, които направи след това, ще му излязат през носа

Капитан от английската войска е застрашен от съществено наказване за разгром на тоалетна, в която е бил заключен от подчинените си, оповестява Military Times.

Офицерът задремал надълбоко след солидна почерпка с алкохол. Докато си спял сладко, подчинените му решили да се пошегуват с него, съблекли го гол, завлекли го до тоалетната в поделението и го заключили вътре.



Шест часа по-късно капитанът се събудил и открил, че се намира в доста неприятна обстановка. Той почнал да тропа по вратата на тоалетната и да крещи. Подчинените му завчас дотичали, само че споделили на шефа си, че ще го освободят, единствено в случай че им вдигне заплатите.



След като схванал, че няма кой да го измъкне от „ затвора” му, побеснелият и към момента пийнал офицер разрушил тоалетната, откъртил една стоманена тръба и почнал да разрушава всичко пред очите си. Съвсем скоро в стената се образувала хлътналост. Той се съсредоточил върху нея, съумял да я трансформира в огромна дупка и се измъкнал през нея.

Тъй като правилникът не разрешава използването на алкохол на работното място, капитанът е застрашен със сериозна санкция. Освен това може да му се наложи да заплати и нанесените материални вреди.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР