„Капитан Андреево” е една точка като извадена извън времето и

...
„Капитан Андреево” е една точка като извадена извън времето и
Коментари Харесай

Журналист: Корупцията на „Капитан Андреево” е по-силна от гравитацията

„ Капитан Андреево” е една точка като извадена отвън времето и пространството, тя е нещо като офшорна зона в България, като един оазис на корупцията”. Това сподели в ефира на Нова телевизия проверяващият публицист Слави Ангелов. По думите му корупцията на граничния пункт е по-силна от гравитацията.

Журналистът напомни за случаи, в които цели смени от митнически чиновници бяха хванати на края на промените си да разпределят пари, само че никой не беше наказан. Единствените, които бяха приети за отговорни, получиха присъда не ефикасна, не условна – бяха санкционирани с по 5 хиляди лв., акцентира Ангелов.

Той разяснява и изявленията на част от ръководещите, че в този момент на граничен пункт „ Капитан Андреево” ще спре трафикът на хероин. „ Това е бутафорна импровизация на човек, който изобщо не е в час с това по какъв начин действат тези канали. Да си мислим с това, че е лишен фитосанитарният надзор на някого на пункта, стопираме трафика на хероин, е доста несериозно”, безапелационен беше проверяващият публицист.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР