Канцлерът на Германия Олаф Шолц и председателят на Европейската комисия

...
Канцлерът на Германия Олаф Шолц и председателят на Европейската комисия
Коментари Харесай

Фон дер Лайен и Шолц поискаха План Маршал за Украйна

Канцлерът на Германия Олаф Шолц и ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е желаеха в неделя създаването на тактика, сходна на " Плана Маршал " след Втората международна война, която да помогне Украйна да се възвърне след края на спора с Русия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7799
,,Формата на възобновяване ще предопредели каква страна ще бъде Украйна в бъдеще. Дали ще бъде конституционна страна със мощни институции? Дали ще е гъвкава и съвременна стопанска система? Дали ще е устойчива народна власт, която ще принадлежи към Европа? При все че би трябвало да сме деликатни с историческите съпоставения, тук ние приказваме за основаването на един нов План Маршал``, споделиха двамата европейски водачи.

Съвместното изказване на Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е и Олаф Шолц бе направено пред немското издание Франкфуртер Алгемайне Цайтунг във връзка германо-украински бизнес конгрес, който се организира в Берлин и отдаден на възобновяване на Украйна

Дори мирът към момента да наподобява прекомерно надалеч за Украйна, възобновяване на страната би трябвало да стартира да се мисли занапред, акцентираха немският канцлер и ръководителят на Европейска комисия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР