Ако Израел не бъде спрян в (палестинския анклав на брега

...
Ако Израел не бъде спрян в (палестинския анклав на брега
Коментари Харесай

Реджеп Ердоган: Ако Израел не бъде спрян, той ще нападане и Турция

" Ако Израел не бъде спрян в (палестинския анклав на брега на Средиземно море) линията Газа, той ще нападне и нашата страна, " това съобщи турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва, написа медията от Еврейската страна нюзру.


" Държавният глава съобщи пред държавната Анадолска организация: " Не си мислете, че Израел ще спре в Израел. Тази страна е жестока, това е терористична страна. Ако тя не бъде спряна в линията Газа, тя рано или късно ще посегне и на Анадола, като ще го разгласи за Обетована земя ", добави изданието.

Обетованата земя съгласно Библията е дадена на евреите от Господ, който е изгонил предходните ѝ поданици поради греховете им, това сподели информация на екипа на novini.bg.

" Ние ще продължим да поддържаме (палестинската терористична групировка) Хамас, тъй като нейните членове се борят освен за независимостта на тяхната страна, само че и пазят и Република Турция ", съобщи още Ердоган.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР