Канцлерът Джереми Хънт нападна лидера на либералдемократите Ед Дейви, че

...
Канцлерът Джереми Хънт нападна лидера на либералдемократите Ед Дейви, че
Коментари Харесай

Джереми Хънт атакува Ед Дейви, че е пропуснал PMQs, за да се грижи за сина си с увреждания

Канцлерът Джереми Хънт атакува водача на либералдемократите Ед Дейви, че е пропуснал въпросите на министър-председателя, забравяйки обстоятелството, че той се грижи за сина си с увреждания.

Дейзи Купър, народен представител от Lib Dems за Сейнт Олбанс, написа на X, някогашен Twitter: „ Канцлерът преди малко атакува Ед, че е пропуснал PMQs при започване на годината, с цел да се грижи за сина си с увреждания. срам. " Сър Ед се е грижил през по-голямата част от живота си - първо за майка си, която умря, когато той беше младеж, по-късно за баба си и своя наследник с увреждания Джон, който има недиагностицирано неврологично заболяване. След като стана партиен водач през 2020 година, политикът се закле да бъде „ гласът на болногледачите “.

Дейв Лоурънс написа на X: „ Това и дебелото засрамване на Стармър акцентират дребното, което това държавно управление би трябвало да нападна – персонални не политика. " Това не е първата несъответствуваща смешка на канцлера за деня, защото по-рано той беше подложен на критика за безчувствена насмешка към сър Кийр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР