Кандидатствате за нова работа, имате нужната квалификация, достатъчно опитни сте

...
Кандидатствате за нова работа, имате нужната квалификация, достатъчно опитни сте
Коментари Харесай

4-те истински причини да не ви се обадят след интервюто за работа

Кандидатствате за нова работа, имате нужната подготовка, задоволително опитни сте и смятате, че сте се показали добре на изявлението. Защо тогава не ви се обаждат?

Може би аргументите не са тези, за които вие си мислите. Има няколко неща, които вършат неприятно усещане на събеседванията и които могат да ви костват позицията. Ето кои са те съгласно Inc.com.

1. Изглеждате прекомерно нетърпеливи.

Покажете интерес и възторг, само че не бъдете прекомерно нетърпеливи, тъй като по този начин излъчвате обезсърчение. Не позволявайте на предходните ви несполучливи изявленията да повлияят на сегашното ви показване.

2. Липсва ви убеденост.

Ако самите вие не вярвате в себе си, по какъв начин очаквате един шеф да влага във вас? Седете изправени, усмихвайте си и отговаряйте решително на всеки въпрос. Подобрете самочувствието си, като си кажете, че сте верният човек за работата. Позитивното настройка несъмнено ще си проличи.

3. Прекалено сте уверени.

Прекомерното самочувствие може да бъде също толкоз нездравословно, колкото неналичието на убеденост. То може да ви накара да подцените обстановката и да отидете неподготвени на изявление.

4. Имате доста условия.

Избягвайте отправянето на ултиматуми като: „ Очаквам отговор в границите на две седмици “. Тонът ви постоянно би трябвало да бъде вежлив и да сте признателни за отделеното време, вместо да се държите по този начин, като че ли те би трябвало да са признателни, че имат опцията да приказват с вас.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР