Кандидатстването е отворено до 30 април за студенти от цяла

...
Кандидатстването е отворено до 30 април за студенти от цяла
Коментари Харесай

Vivacom търси 52 стажанти в 21-ото издание на Лятната стажантска програма

Кандидатстването е отворено до 30 април за студенти от цяла България

Vivacom търси новите млади гении, които желаят да натрупат професионален опит и развият своя капацитет в телекомуникациите. Телекомът открива 52 позиции за заплатен тримесечен стаж във всички основни дирекции в компанията. Желаещите да се включат в 21-ото издание на знаковата Лятна стажантска стратегия на компанията, което тази година е под мотото „ Стани VivaSuper воин “, могат да аплайват до 30 април тук.

Традиционно, всеки стажант ще има самостоятелен наставник, дружно с който ще работи по действителни бизнес планове, ще премине през специфични образования и ще взе участие в разнообразни начинания и интензивности. Освен трудов контракт и финансово заплащане, стажантите ще получат голям брой придобивки, като в допълнение здравно обезпечаване, ваучери за храна, смарт телефон и доста други.

„ Едно от най-големите преимущества на Лятната ни стажантска стратегия е действителният късмет за непрекъсната работа и кариерно израстване във Vivacom. Всяка година близо половината стажанти остават на работа при нас, а над 20% от всички чиновници в компанията са почнали като стажанти. Признание за отличните резултати, които реализираме с програмата, е и премията „ Инвеститор в човешкия капитал “, която получихме от Българския конгрес на бизнес водачите единствено преди дни. Тя е доказателство за сполучливите ни практики за развиване и надграждане на програмата, която към този момент 20 години дава опция на младежи да натрупат скъпи умения и опит в света на телекомуникациите “, разяснява Малина Чавдарова, шеф „ Човешки запаси “ във Vivacom.

В юбилейното издание на Лятната стажантска стратегия Vivacom вкара и 360-градусова ротация на стажантите в другите отдели. Заради позитивния отзив и положителните резултати от тази иновация и в новото издание стажантите ще бъдат един път седмично в друг отдел. Така те ще опознаят още по-отблизо работата в компанията – в това число през призмата на основния изпълнителен шеф Николай Андреев по време на специфичната персонална среща с него.

През най-дългогодишната самодейност на компанията за привличане на гении са минали над 1650 стажанти, а над 80 чиновници, почнали като стажанти във Vivacom, през днешния ден са на мениджърски и старши експертни позиции.

Вижте повече детайлности ТУК.

(платено съобщение)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР