Кандидатката за президент на изборите миналата неделя, радетел на българщината

...
Кандидатката за президент на изборите миналата неделя, радетел на българщината
Коментари Харесай

Цвета Кирилова попиля Радев: Дебатът с проф. Герджиков? Колосална разлика в интелекта

Кандидатката за президент на изборите предходната неделя, труженик на българщината и обществеик Цвета Кирилова уточни най-големите неточности по време на петгодишното ръководство на Румен Радев. Основателката на Сдружение " Азбукара " подлага на критика водача по няколко опорни точки - нарушение на Конституцията, неглижиране на COVID-пандемия, задълбочаване на здравната рецесия, стресовия скок на цените...

" КАКВО ПОСТИГНА В МАНДАТА СИ

- Грубо разделяне на обществото, всяване на ненавист и омраза измежду хората, както и събаряне на силата за смяна на гражданското общество, което очакваше градивни, а не деструктивни промени.
свързани новини45731преди 19 часа113265преди 6 часа
- Рекорд в бързината по разтрошаване на държавността, единствено за 7-8 месеца и вкарването ни в неизлечима политическа, здравна, икономическа и морална рецесия.

- Безобразно и неприемливо нарушение на Конституцията на Републиката, несъпоставимо с нито една друга народна власт, където този акт въобще може да се случи. В случай, че сходен казус е вероятен, то би бил изхвърлен от Президентството на първата минута и наказан.

- Румен Радев наруши Конституцията на Републиката и има наглостта да се кандидатира за втори мандат. Това е цялостен парадокс и неприемливо за демократична страна с неудържими искания да постанова тренда за съблюдаване на законността, реда, правото и закона.

- Поредица от нарушавания на Закона за Консултативния съвет за национална сигурност, без никакво възприятие за погрешимост, а в противен случай нахално редовно тъпчене на законите.

- Незпазване на ограниченията в обстановка на пандемия COVID19 и неглижиране на тежки здравни проблеми за сметка на персоналното оцеляване в Президентвото непременно, без национална цел и стратегия. Радев е подбуда за разделяне на обществото на про и анти ваксъри, защото персонално разгласи здравната пандемия - " Вирус на страха " на паметника " Шипка " и без да се съобрази с ограниченията, изложи на заплаха и здравен риск хиляди хора.

- Уволни едни от най-хубавите медицински експерти от работа, тъй като мъстта изпреварва мисълта, а в следствие потъна в непреодолима рецесия на ограниченията, които самичък наложи. В отчаянието си, до момента в който търси медици, способни да се оправят с проблемите, стигна до там, че да търси помощ от Европейски Съюз, заради неспособност за превъзмогване на проблемите и ръководството на рецесии.

- Увеличаване на изборните секции в Турция, като обнародва на 30 април 2021 г - Разпети петък (официален неработен ден) изменен от майцепродавците в Народното събрание Изборен кодекс, който отвори порти за гласоподаване на регион " Чужбина ".

- Стресово нарастване на цените на артикули и услуги, с което ръководството му и назначения от него длъжностен кабинет извършиха със смисъл понятието СТАГФЛАЦИЯ (от " застоялост " + " инфлация " ). Термин от макроикономиката, с който се значи положение на стопанската система, характеризиращо се със застой (нисък ритъм на стопански ръст), растеж на инфлацията и увеличение на безработицата ", проучва Кирилова в обществените мрежи.

Тя разяснява и снощния спор сред Радев и проф. Анастас Герджиков.

" Радвам се, че този спор сподели напълно откровено, най-сетне, какъв брой слаб, беззащитен, самовлюбен и извънредно издишащ откъм подготвеност президент имаме. Проф. Анастас Герджиков сподели едно равнище, на което малко на брой могат да отговорят в България. Хубаво е, че Българска национална телевизия даде опция на всички българи да видят голямата разлика сред двамата. Тя е толкоз огромна, че чак се образува черна дупка посред им.

Смях с Радев 1 час. И вместо новогодишни изказвания, трябваше да има по един подобен спор всяка година, с цел да може да се веселим откровено с посредствеността, с цел да има успокоение и развлечение най-малко един път в годината по време на ръководството на Румен Радев.

Видяхме кой стиска устни и е поруменял от завист, поради изтощение пред колосалната разлика в интелекта, която междувпрочем Радев регистрира напълно ясно пред радара, само че разбра, че с принуждение, анархо-комунизъм и пестник разум не се наваксва. Толкова отрицателно изражение за президент, вдървеност, неявяване на емпатия, тоталната липса на прочувствена просветеност, никаква реторика, нотки на акцент, всичко това напряко стъписва.

Затова и страната ни е на този хал в междуличностното отношение на хората и неналичието на преодоляване на пиковете на техните страсти.

Румен Радев докара единствено отрицателни трептения на България и народа ни. Многократно и почтително в мненията си му сигнализирах, че ще стигне до тази негативна развръзка. Време е обществото ни да се успокои и да има просветен, ерудиран, търпелив, съответен, доброжелателен, хуманен и уравновесен президент в лицето на проф. Герджиков. Човек, който да не мисли и приказва за война, а за строеж, напредък, развиване, въздигане духа на нацията и напредък.

Примерът на проф. Герджиков с " Москвич " -а беше неповторим. Разчупи консервната кутия, от която се разнесе остра миризма на застояло. Обясняваше на някогашния шеф на Военновъздушни сили Радев, че не може в 21 век изтребителите ни да са на равнище " Москвич " и че колкото и да имаш сантимент към тази колесница от соца, би трябвало да се разделиш с нея и да влезеш в новия век на свръх софтуерно развиване, изкуствения разсъдък, модернизма, развиването и напредъка.

Би било правилно, в случай че гласоподавателите на Радев съумеят да потвърдят от доктрина и на процедура изказванията на проф. Иво Христов за тези 80 %, другояче няма да има друго пояснение за възможния му избор. Дано посредствеността този път не победи интелигентността, нека най-висшето равнище на образованието този път пробуди народа ни и избере верния път за развиване на страната ни. В противоположен случай, халал да Ви е подобен президет, само че го апелирам в никакъв случай отсега нататък да не се изрича нито от името на народа, нито от мое име, тъй като Румен Радев към този момент по Конституция не съставлява народа, а единствено една дребна заблудена част от него. Бъдете здрави! ", завъпши Кирилова.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР