Кандидатката за премиер на ГЕРБ-СДС Мария Габриел ще върне днес

...
Кандидатката за премиер на ГЕРБ-СДС Мария Габриел ще върне днес
Коментари Харесай

Мария Габриел връща празна папка

Кандидатката за министър председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел ще върне през днешния ден в 16,00 ч. празна директория на президента Румен Радев, научи Клуб Z. С това мандатът за сформиране на държавно управление ще бъде върнат несбъднат.

Не стана обаче ясно за какво ГЕРБ не се възползва от 7-дневния период по Конституция за водене на договаряния.

Радев връчи мандата на Габриел в понеделник, като тя имаше време да върне досието със или без състав на Министерския съвет до идващия понеделник, малко след 12 ч.

И през днешния ден цялостен предиобед се водеха договаряния в Партийния дом. 

" Когато чуем Мария Габриел, ще разясняваме ", сбит бе съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов, който пръв напусна постройката преди към час.

Не даде поодробности за хода на диалозите.

Очаквайте детайлности
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР