Кандидатите за народни представители от СДС в коалицията ГЕРБ-СДС се

...
Кандидатите за народни представители от СДС в коалицията ГЕРБ-СДС се
Коментари Харесай

Кандидатите за народни представители от СДС в коалицията ГЕРБ-СДС заседаваха днес в София

Кандидатите за народни представители от Съюз на демократичните сили в обединението ГЕРБ-СДС се събраха през днешния ден на съвещание в София.

Обсъдиха се оперативните дейности на претендентите за народни представители в акцията и потребността от дясно-консервативната политика за оправянето с рецесиите и обезпечаването на непоклатимост в страната и успокоение за хората след пагубното ръководство на " Промяната ". 

Тематично на днешния ден - 9 септември, седесарите осъдиха наличието на съветската посланичка на честванията в деня на Съединението, като показаха една от основните аргументи - ролята на Русия и нейната гневна опозиция против българското Съединение.

Доц. Медиха Хамза показа целите за Варна, като подчертава на неотложната потребност от продължаването на Автомагистрала " Хемус ", продължаването на процедурите по плана за Автомагистрала " Черно море ", която да бъде обвързвана с Автомагистрала " Тракия ". Тя акцентира още, че са спрени и планове като леката железница, индустриалната зона, която е доста значима за стопанската система на двете общини - Аксаково и Варна, разширението на бул. " Цар Освободител ", което ще спомогне за справяне с трафика в града, осъществяването на дълго чакания план на Аспарухов парк и втори Аспарухов мост на Варненското езеро.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР