Кандидатите със сигурност ще имат кисело грозде, след като разберат,

...
Кандидатите със сигурност ще имат кисело грозде, след като разберат,
Коментари Харесай

Луксозен ресторант наема „първия хранител на грозде“: изискват се „разкошни ръце“.

Кандидатите сигурно ще имат кисело грозде, откакто схванат, че тази работа е заета толкоз бързо.
Прочетете още
Луксозен ресторант в Лондон към този момент е „ първият “ в града, който наема човек, който храни клиентите с обилни гроздови зърна непосредствено в отворените им уста, връщайки гостите назад към славните дни на античен Рим и Гърция.

След като направи реклама на цяла страница в английския Sunday Times на 2 октомври, Bacchanalia — скоро отварящ се първокласен гръцки и италиански ресторант в Мейфеър — бързо запълни единствената по рода си позиция с взискателни критерии, според Indy100 .

Този благополучен служащ се квалифицира освен за това, че има „ превъзходни ръце “, само че и за „ главно притежаване на гръцки и латински “, съгласно обявата „ търси се помощ “.

„ Привилегиите включват постоянен маникюр и най-хубавата храна и вино “ , похвалиха се от компанията майка на ресторанта Caprice Holdings.



Когато новината за странната работа се популяризира онлайн, някои бяха в неразбиране какъв брой действителна е позицията.

„ Чакай, това подигравка ли е? Сериозен въпрос “, гласеше един саркастичен туит, изпратен от акаунт, представляващ кон на име Rufy Cruising.

„ Мисля, че е безвредно да се каже, че обществото се оправя сносно “, туитира телевизионният публицист Карл Кинсела .

Други подходиха към това с възприятие за комизъм.

„ Римскитв плебеи сега се обръщат в гроба си, знаейки, че те са били първите хранители на грозде в Лондон към 50 година сл. Хр. “, пише журналистът Том Пашби .

Bacchanalia – чиято компания-майка, ръководена от Ричард Каринг, има първокласни заведения за хранене, в това число Balthazar и Sexy Fish , и двата в Лондон – дава обещание да бъде „ празник на изключителна гръцка и италианска кухня, изискани виновност и изобилна забава “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР