Кандидатът за президент на Украйна, представителят на партията Слуга на

...
Кандидатът за президент на Украйна, представителят на партията Слуга на
Коментари Харесай

Фаворит за президент на Украйна обеща да ходи с колело на работа, ако спечели

Кандидатът за президент на Украйна, представителят на партията " Слуга на народа " Володимир Зеленски е подготвен да върви на работа с велосипед, в случай че победи на днешните избори. Това съобщи известният комедиен артист, който е любимец в предизборните анкети, на един от изборните сектори в Киев, съобщи ТАСС.

" Да, за какво не? На първо място, това е комфортно. Мога да го направя ", съобщи Зеленски пред изданието " Украинские новости ". Той означи, че защитата му не утвърждава тази концепция и се тормози за сигурността му.

В сериала " Слуга на народа " Зеленски играе ролята на президента на Украйна Василий Голобородко, който отива на работа от време на време с велосипед, от време на време с градския превоз.

Днес в Украйна се организират президентски избори. Близо 30 хиляди изборни секции бяха отворени в 08.00 часа в Украйна за вота, оповестиха международните организации. Над 29 милиона са записаните гласоподаватели, за президентския пост се борят 39 претенденти.

Ходът на изборите ще се следи от над 2 хиляди наблюдаващи от разнообразни интернационалните организации и непознати страни.

Безопасността по време на вота ще се обезпечава от над 135 хиляди чиновници на реда.

Фаворит в анкетите е 41-годишният комедиен артист Володимир Зеленски, представител на партия " Слуга на народа ". Той е следван от настоящия президент Петро Порошенко, водача на партия " Баткившчина " Юлия Тимошенко, представителя на " Опозиционна платформа - за живота " Юрий Бойко и ръководителя на партия " Гражданска позиция " Анатолий Гриценко.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР