Кандидатът за президент на САЩ от републиканците Тим Скот обяви,

...
Кандидатът за президент на САЩ от републиканците Тим Скот обяви,
Коментари Харесай

Републиканецът Тим Скот се отказа от битката за президент на САЩ

Кандидатът за президент на Съединени американски щати от републиканците Тим Скот разгласи, че се отхвърля от конкуренцията за номинацията на партията си за изборите следващата година, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Скот оповести решението си нощес - към два месеца преди първичните избори на Републиканската партия да стартират в щата Айова.

Сенаторът от Южна Каролина направи изненадващото изказване в предаването " Неделя вечер в Америка " с Трей Гауди. Новината пристигна в миг, когато Скот изостава в социологическите изследвания, и единствено няколко дни след третите диспути на републиканците, на които той още веднъж не съумя да набере инерция, отбелязва Асошиейтед прес.

Говорителят на акцията му Нейтън Бранд удостовери новината пред АП. Гауди обаче сподели, че известието го е изненадало.

Скот, който е единственият негър републиканец в Сената, разгласи през май желанието си да се кандидатира. Той се включи в конкуренцията с повече парични средства от всеки различен претендент на републиканците, само че не можа да се открои в конкуренцията, доминирана от някогашния президент Доналд Тръмп, отбелязва АП.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР