Кандидатът за президент на Републиканската партия Вивек Рамасвами подаде кратка

...
Кандидатът за президент на Републиканската партия Вивек Рамасвами подаде кратка
Коментари Харесай

Вивек Рамасвами скача в защитата на Тръмп преди изслушването във Върховния съд относно гласуването в Колорадо

Кандидатът за президент на Републиканската партия Вивек Рамасвами подаде къса amicus до Върховния съд в четвъртък, като твърди, че някогашният президент Доналд Тръмп би трябвало да остане на първичните избори в Колорадо.

Върховният съд е подготвен да преразгледа невиждано решение на Върховния съд на Колорадо, с което Тръмп, на 77 години, е неприемлив за висша служба заради дейностите му по време на протеста на 6 януари 2021 година в Капитолия.

38-годишният Рамасвами е най-близкият съдружник на Тръмп в конкуренцията през 2024 година и твърди в документите, че има специфична прозорливост като претендент от Републиканската партия, който е в бюлетината за Колорадо.

Рамасвами твърди, че някогашният главнокомандващ не би трябвало да бъде неразрешен от гласуването в Колорадо на три учредения: Първо, тъй като решението е въодушевено от неговите политически опоненти; Второ, тъй като решението ще се ползва за потоп от бъдещи каузи: И трето, тъй като раздел 3 от 14-та корекция - който беше употребен в ре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР