Кандидатът за президент на Америка Вивек Рамасвами изрази загриженост относно

...
Кандидатът за президент на Америка Вивек Рамасвами изрази загриженост относно
Коментари Харесай

БРИКС: Новата валута ще бъде най-голямата заплаха за САЩ според кандидат за президент

Кандидатът за президент на Америка Вивек Рамасвами изрази угриженост по отношение на възможната поява на обща валута в границите на алианса БРИКС, считайки я за съществено предизвикателство за Съединени американски щати.

По време на конференция той посочи опасността, която съставлява задачата на БРИКС за дедоларизация, и евентуалното ѝ влияние върху държавното управление на Съединени американски щати.

В отговор на въпрос по отношение на създаването от БРИКС на нова аварийна валута Рамасвами акцентира сериозността на обстановката, заявявайки:  

Той посочи, че настоящето високо ниво на дълга на Съединени американски щати единствено ще утежни обстановката при възможна световна борба, включваща общата валута на БРИКС.

Предлагайки решение за справяне с казуса с общата валута на БРИКС, Рамасвами предложи:  

Той предложи на Федералния запас, централната банка на Съединени американски щати, да се концентрира върху поддържането на стабилността на $ като своя единствена задача.

Въпреки щатският $ извършва ролята на преобладаващата международна аварийна валута в интернационалната търговия, ползата към валутата на БРИКС нараства, частично заради възходящия песимизъм към зелените пари.

Тъй като алиансът БРИКС планува още разширение и възнамерява актуализации на своята валута и платежни услуги, Рамасвами акцентира нуждата Съединени американски щати да се оправят интензивно с тази евентуална опасност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР