QCP Capital, ключов играч в търговията с крипто опции, получи

...
QCP Capital, ключов играч в търговията с крипто опции, получи
Коментари Харесай

Компания за крипто опции получи първоначално одобрение за опериране в Абу Даби

QCP Capital, основен състезател в търговията с крипто варианти, получи в началото утвърждение за определяне на интервенции в Абу Даби, сигнализирайки за по-нататъшно разширение на крипто компаниите в Близкия изток.

Докато утвърждението бележи значим крайъгълен камък, компанията към момента работи за приемане на цялостно регулаторно позволение в района.

Регулаторният орган за финансови услуги на Глобалния пазар на Абу Даби (ADGM) даде кардинално утвърждение на QCP Capital за контролирани действия, което го прави първият основан в Сингапур маркет мейкър и дилър на цифрови активи, който получава такова самопризнание.

С напъните на ОАЕ да притегли повече крипто субекти, QCP, с близо $60 милиарда размер на търговия с крипто деривати предходната година, възнамерява да реалокира някои от чиновниците си в Абу Даби след приемане на цялостен лиценз.

Мелвин Денг, основен изпълнителен шеф на QCP, похвали прогресивния регулаторен метод на Абу Даби към цифровите активи, наблягайки неговата интеграция в по-широката финансова екосистема.

Дън акцентира стратегическото значение на района за финансовите потоци, като се има поради световният темперамент на крипто търговията.

Освен това, QCP неотдавна разгласи партньорство с компанията за рисков капитал в Абу Даби, Further Ventures, ориентирано към въвеждането на нови артикули за цифрови активи в района, като в допълнение затвърди наличието си в развиващия се пейзаж на цифровите активи на Абу Даби.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР