Кандидатът за президент Боян Станков-Расате е арестуван на излизане от

...
Кандидатът за президент Боян Станков-Расате е арестуван на излизане от
Коментари Харесай

Арестуваха Боян Расате на излизане от сградата на БНТ

Кандидатът за президент Боян Станков-Расате е задържан на излизане от постройката на Българската национална телевизия, откакто прокуратурата разгласи, че го търси, с цел да му повдигне обвиняване.
Още по тематиката
Расате е отведен в столичното Първо районно полицейско ръководство, където ще му бъде предявено обвиняване за нападението против ЛГБТИ общностния център " Rainbow Hub ". В събота към десетина националисти, предвождани от Боян Расате, нахлули в помещението на бул. " Дондуков " по време на събитие на транс тематика. Те изпотрошили цялото обзавеждане и техника и блъснали една от дамите.

В понеделник основният прокурор Иван Гешев изиска свалянето на имунитета на Расате като кандидат-президент, а ЦИК позволи той да остане без отбрана. От прокуратурата обаче оповестиха, че призовкарят не е могъл да открие Расате нито на непрекъснатия, нито на сегашния му адрес.

Сега към този момент на претендента за президент ще бъде повдигнато обвиняване за това, че в съучастничество като причинител с други неустановени лица е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, които се отличават с изключителна смелост.

В профила си в обществената мрежа самият Боян Станков разяснява: " По гледище на американския дипломат Херо Мустафа, основният прокурор Иван Гешев изиска ЦИК да смъкна имунитета ми...По рано денем 11 посланици осъдили нападението над общностния център на тези с нетрадиционните полови практики - Rainbow Hub. Вечерта пък 11 членове на ЦИК единомислещо ми свалили имунитета. Смешна работа, тъй като беше задоволително да го изискат и щях самичък да се откажа от него...Нищо! Важното е, че педофилската общественост в България е удовлетворена! "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР