Кандидатът за премиер на Продължаваме Промяната Асен Василев върна неизпълнен

...
Кандидатът за премиер на Продължаваме Промяната Асен Василев върна неизпълнен
Коментари Харесай

Кой ще промени страната ни? Радев вярва, че мисията е историческа

Кандидатът за министър председател на „ Продължаваме Промяната ” Асен Василев върна несбъднат първия изследователски мандат за сформиране на парвителство на  президента Румен Радев.

В 17.00 ч. държавният глава прие кандидата за министър-председател, посочен от най-голямата парламентарна група в 47-ото Народно заседание Асен Василев, на който според конституционната процедура, връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление в границите на сегашния парламент.

„ Преди една година жителите повярваха, че България може да се ръководи по различен метод. Оттегленият заем на доверие от кабинета не би трябвало да изчерпва публичните старания за построяването на транспарантно и отговорно към жителите ръководство. Вярвам, че задачата да променим страната ни е историческа и едвам е сложна, българите ще го реализираме ”, означи Радев.

На брифинг в Народното събрание преди минути Асен Василев удостовери, че ще върне мандата несбъднат.

" За страдание не успяхме да намерим 121 депутата, които да поддържат програмата. В този парламент успяхме да стигнем до 117 депутати, надяваме се в идващия парламент да имаме повече депутати, които да ни поддържат ", съобщи претендентът за министър председател в проектокабинета Асен Василев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР