Кандидатът за министър-председател проф. Николай Габровски започна днес срещи с

...
Кандидатът за министър-председател проф. Николай Габровски започна днес срещи с
Коментари Харесай

Стефан Янев към проф. Габровски: Готови сме на разговори за съставяне на кабинет

Кандидатът за министър-председател проф. Николай Габровски стартира през днешния ден срещи с представители на всички парламентарни групи в 48-ото Народно заседание.

Разговорите не престават с представители на ПГ на „ Български напредък “.

„ Това е една отворена врата за разговор. Анонсът, с който взех решение да приема мандата, е да се промени тонът, който следим в последно време в българската политика “, сподели проф. Габровски, представен от Българска национална телевизия.

„ В интерес на това да се направи кабинет сме подготвени на диалози както с вас като притежател на първия мандат, по този начин и в случай че той е несполучлив, ще продължим по реда. Нашето разбиране е, че на България е належащо държавно управление и ще създадем каквото зависи от нас да има такова – несъмнено, при ясни условия и правила “, отговори Стефан Янев.

По време на срещите проф. Габровски показва визията си за сформиране на държавно управление с първия мандат и търси поддръжка за подобен.

По-рано през днешния ден той към този момент беседва с представители на ПГ на „ Демократична България “ и на „ Българска социалистическа партия за България “.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР