Кандидатът за кмет на София Борис Бонев каза по ТВ

...
Кандидатът за кмет на София Борис Бонев каза по ТВ
Коментари Харесай

Борис Бонев: Възмутително е, че в НС има хора, неразбиращи безчинствата на БКП в миналото

Кандидатът за кмет на София Борис Бонев сподели по ТВ 1 , че Германия се е извинила за нацизма: " Защо Българска социалистическа партия толкоз години не желае да се извини за терора, който предците им са нанесли. Терорът не може да оправдае различен гнет. Срамно е, че се стига до такива " циркаджийски " осъществявания в Народното събрание. "

 

Бонев посочи, че режимът на Путин употребява гьобелсовата агитация. Според него България от дълго време е изолирана от сериозната интернационална политическа сцена поради срамното държание на българските политици.

 

Борис Бонев уточни, че е належащо да има приоритезиране на градския превоз, което ще понижи потреблението на напредването с персонален автомобил. Бонев уточни, че е належащо да се сформира т.нар " черен лист ", в който да попадат строителите на некачествени поръчки. Така ще се отстрани феноменът " ремонт на ремонта ", който ГЕРБ вкараха. Последният фрапиращ случай е унищожаването на жълтите павета.

 

Борис Бонев посочи, че задачата им е победа още на първи тур, тъй като желаят да се преборят с ГЕРБ. Той е подготвен да поеме отговорността за развиването на София. Бонев уточни, че сега вървят договаряния с Политическа партия и Демократична България. Той сподели, че се надява на поддръжката на Политическа партия и Демократична България. От „ Спаси София “ договарят с Продължаваме промяната и Демократична България по основни цели преди изборите – развиването на кварталите на София; положителното ръководство и битката с корупцията, откритостта към гражданите; София да бъде чист, зелен и проспериращ град. Борис Бонев уточни, че са се обединили към тези цели, само че не са се съгласували към ограниченията, с които ще бъдат осъществени тези политики.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР