Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов продължава традиционно своята

...
Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов продължава традиционно своята
Коментари Харесай

Славчо Атанасов в „Южен“: Запазваме Бетонния мост, нови...

Кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов продължава обичайно своята акция от врата на врата и организира срещите си очи в очи с пловдивчани по другите региони на града. Заедно с претендента за кмет на регион „ Южен “ Борислав Инчев, двамата изслушаха настояванията на живеещите в „ Кючук Париж “.

Нашият жанр е постоянно да сме покрай хората - с приемен ден всеки ден и с огромно внимание към проблемите и мненията на жителите, с цел да можем да им спомагаме оптимално, разяснява Атанасов. От своя страна хората от региона откроиха като предпочитано строителството на нови детски площадки, нови детски градини и места за паркиране. Жителите на квартал „ Белите брези “ показаха също и построяването на пътната връзка „ Модър-Царевец “.

В мандата на сегашния кмет и претендент за втори мандат Борислав Инчев, в региона са реновирани 14 детски площадки, само че съгласно него те са безусловно незадоволителни. Децата нямат къде да играят, нужно е още да се работи в тази посока, безапелационен е Инчев.

Славчо Атанасов напомни, че в неговия мандат бяха изцяло ремонтирани парковете „ Белите брези “ и „ Райчо Кирков “, както и направен планът за връзката „ Модър - Царевец “. Финансиране също беше обезпечено, само че както знаем, осем години нищо не се направи, добави Атанасов. Ние ще си довършим този значим за всички живеещи в „ Южен “ обект, който ще спести доста ежедневни неудобства, които в този момент хората тук търпят, ангажира се той.

Кандидатът за кмет на регион „ Южен “ Борислав Инчев отговори на голям брой въпроси, свързани с довършването на разнообразни инфраструктурни обекти в региона. Той срещна в детайли хората с целите, които е подготвил, в случай че получи още веднъж доверието им. Сред тях водещи са построяването на нови паркинги и паркоместа наоколо до жилищните блокове, изработката на най-малко 2 нови детски градини: на бул. „ Александър Стамболийски “ за над 200 деца, както и на нова постройка в двора на ДГ „ Зорница “ за 150 деца. Създаването на най-малко още 10 чисто нови детски площадки, построяването на нова учебна постройка в НУ „ Климент Охридски “. Ремонт и възобновяване на спортните площадки в парк „ Източна Румелия “, на ул. „ Иван Гарванов “ с ул. “Нева “, както и на ул. „ Болград “, създаване на огромен нов парк с повърхност от 68 декара наоколо до кв. “Коматево “, повсеместен ремонт и реорганизация на ул. „ Даме Груев “, довеждане докрай продължението на ул. „ Македония ” до бул. „ Александър Стамболийски “. Също по този начин – посоченото от хората създаване на връзката „ Модър-Царевец “ сред регионите „ Южен “ и „ Западен “.

По експлицитното гледище на живеещите в „ Южен “, Славчо Атанасов и Борислав Инчев се ангажираха, че ще запазят Бетонния мост и споделиха пред присъстващите, че не одобряват концепцията оборудването да бъде отстранено.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР