Кандидатът за кмет на община Средец инж. Гошо Атанасов, издигнат

...
Кандидатът за кмет на община Средец инж. Гошо Атанасов, издигнат
Коментари Харесай

Инж. Гошо Атанасов: Надявам се да победим още на първия тур

Кандидатът за кмет на община Средец инж. Гошо Атанасов, повдигнат от Политическа партия „ Български напредък “, се записва публично за акцията за Местни избори 2023. Той внесе документите в ОИК Средец на изборната листа с 14 души претенденти за общински съветници. „ Надявам се да победим още на първия тур. Готови сме да управляваме община Средец “, разяснява минути след регистрацията инж. Атанасов. В листата има 14 потвърдени в живота и специалността си персони, които са подготвени да работят и да трансформират напълно живота в средецката община.



„ Не ме тормози това, че в община Средец ще излязат 7 претенденти за кметове, тъй като хората доста добре ги познават. Надявам се доста ние да сме изненадата на тези избори “, разяснява още претендентът за кмет инж. Гошо Атанасов.

Четвъртият в листата, юрист Антон Даракчиев, бе безапелационен, че той и сътрудниците му няма да вземат участие в черни акции, в които да оплюват съперниците си.



Седмата в листата, Надежда Канариева, която е инженер-еколог с диплом от Финландия: „ Фокусът не би трябвало да е за или срещу съответни персони, а в действителност да приказваме за проблеми и решения, да представим визията на нашия екип и какви решения предлагаме “.

Политическа партия „ Български напредък “ издига и трима претенденти за кметове на селата Драчево, Дебелт и Факия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР