Кандидатът на президент на Ивайло Дражев даде обширно интервю пред

...
Кандидатът на президент на Ивайло Дражев даде обширно интервю пред
Коментари Харесай

Ивайло Дражев размаха пръст срещу Боби Михайлов

Кандидатът на президент на Ивайло Дражев даде обстойно изявление пред Новспорт, в което съобщи, че в Министерство на вътрешните работи работят интензивно по неговите сигнали против Борислав Михайлов и скоро те ще имат резултат.
Г-н Дражев, имате ли към този момент отговор по сигналите ви против Борислав Михайлов до Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата?
- Да, имам информация по сигнала за действията представляващи документни закононарушения - работи се интензивно в Министерство на вътрешните работи и с помощта на Бойко Рашков ще има бързо развиване по неистинския протокол, показан пред Търговския указател.
- Очаквате ли скоро развиване към вписването на Протокола от Конгреса в Търговския указател?
- Скоро няма да има регистриране по партидата на БФС, защото има висящи 4 оспорвания на решенията на Конгреса. Със сигурност производствата няма да приключат до 18 март с дефинитивни правосъдни актове.
- Каква е прогнозата ви - ще има ли нов избор за президент на 18 март и ще се кандидатирате ли още веднъж?
- Досегашното управление има интерес да активизира запас и да организира избирателен конгрес на 18 март. В противоположен случай рискуват да бъдат отстранени от служба или да бъдат принудени да се явят на общо заседание, свикано още веднъж от Софийски градски съд по нова подписка на клубовете. След разглеждане и изговаряне на исковете за редовността на Конгреса евентуално ще последват и искове от засегнатите изключени и недопуснати клубове за непозволено увреждане по ЗЗД… изобщо малоумията в главите на няколко несретници в администрацията, отпред с Михайлов и Сие, ще коства доста средства, време и старания, само че аз съм твърдоглав и пореден човек, а и не бързам за на никое място - всеки ден все нови нелепости “творят “в централата.
- Виждате ли някакви промени в БФС, както даде обещание Борислав Михайлов на 12 октомври?
- В БФС не може и няма никаква смяна през последните 17 години до момента в който тези некадърници са обсебили централата с общителното подпомагане и щит от страна на една етническа партия…Промяната е, че секретарките към този момент поддържат и Facebook профил на така наречен президент. Разбира се, това е в границите на шегата… Има предпочитание от няколко клуба да повдигнат моя кандидатура за конгреса през март и ще приема, тъй като единствено с общи старания можем да се оправим.
- Оптимист ли сте, че ще се стигне до премахване на това управление на БФС?
- Че ще бъде отстранено това управление нямам никакво подозрение. Аз от дълго време споделих, че имам остарели сметки за споразумяване с тях и дали самичък или с по-младите момчета ще завършвам напъните си още от 2005 година.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР