Кандидатът на коалиция СДС-ГЕРБ за кмет на община Карлово д-р

...
Кандидатът на коалиция СДС-ГЕРБ за кмет на община Карлово д-р
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Карлово д-р Емил Кабаиванов и кандидати за общински съветници се срещнаха с жителите на село Сушица

Кандидатът на коалиция СДС-ГЕРБ за кмет на община Карлово доктор Емил Кабаиванов и претендентите за общински съветници Розалин Петков и Данка Люртова се срещнаха с жителите на село Сушица в читалището на селото, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



Пред жителите на обитаемото място те регистрираха свършеното през миналия мандат и показаха целите си в работата при възможен идващ мандат в локалната власт. По думите на Кабаиванов в селото са асфалтирани няколко основни улици, сложени са 200 метра пътни линии на ул. "Дакова " и 50 метра на ул. "Стара планина "; положени са 4 метра тръби за канал на центъра; ремонтирана е читалищната сграда; била е актуализирана детската площадка и катерушките; ремонтирани са тоалетните в детската градина; възобновени са спирките, моста на селото. По думите му има още доста какво да се направи в идващ мандат и плановете към този момент са заложени. Необходима е единствено победа на локалните избори.



“Готов съм да оказвам помощ на община Карлово с моя опит, добит два мандата като заместник-кмет на община Пловдив. Има положителни практики, от които можем да почерпим и да употребяваме и за нашата община. Готов съм да оказвам помощ в областта на опазването на здравето и на превоза, тъй като всички общини имат проблеми в тези области. Убеден съм, че без държавно финансиране, общините няма по какъв начин де се оправят и знам по какъв начин да потърсим помощ и поддръжка ", сподели пред жителите на селото претендентът за общински консултант от ГЕРБ Розалин Петков. Той посочи, че в програмата на ГЕРБ за ръководство на община Карлово е заложено възобновяване на работата на общинската компания БКС. „ Убеден съм, че това е вярно решение, тъй като по този начин ще имаме опция да обърнем внимание на дребните поправки, които не минават през публични поръчки, а и ще се открият нови работни места. Много е значимо общината и държавното управление да работят ръка за ръка и считам, че нашият тим дружно - Съюз на демократичните сили и ГЕРБ можем да се оправим ", бе безапелационен Розалин Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР