Кандидатът на ГЕРБ-СДС за премиер Мария Габриел се срещна с

...
Кандидатът на ГЕРБ-СДС за премиер Мария Габриел се срещна с
Коментари Харесай

На среща с ДПС Мария Габриел предложи да се помисли за експертно правителство с ясно очертан мандат

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър председател Мария Габриел се срещна с представители на Движение за права и свободи преди връчването на първия мандат за сформиране на държавно управление. В диалозите участваха водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Мария Габриел предложи да помислят за експертно държавно управление с ясно обрисуван мандат, в което има освен общи цели, а и ограничения, съобщи Българска телеграфна агенция.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ уточни ,

че показаните цели от Мария Габриел се припокриват с тези на Движение за права и свободи. Той сподели, че държавно управление с явен мандат за Движение за права и свободи значи ясно поети задължения, които да се следват във времето.

Ние от Движение за права и свободи имаме самочувствието, че имаме специалисти в съвсем всички сфери на обществено-политическия живот ,

съобщи Карадайъ във връзка с експертността. Очакваме през днешния ден да вземете мандата, без да предпоставяме, да вървим малко по малко към превъзмогване на политическата рецесия, с цел да можем да решаваме проблемите на хората, добави той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР