Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън сравни

...
Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън сравни
Коментари Харесай

Съперникът на Тръмп го сравни с Гьобелс

Кандидатът на демократите за президент на Съединени американски щати Джо Байдън съпостави противника си Доналд Тръмп с министъра на пропагандата в Нацистка Германия Йозеф Гьобелс, съобщи „ Политико”.

В изявление за MSNBC претендентът на демократите за държавен глава бе запитан по какъв начин ще отговори на изказванията на Тръмп, че желае да трансформира Съединени американски щати в една социалистическа страна. Джо Байдън сподели, че Тръмп лъже сходно на ръководителя на нацистката пропагандна машина Гьобелс. По думите на Байдън противникът му Тръмп непрекъснато повтаря неистини.

Според Байдън президентът употребява социализма като метод да отвлече вниманието от провалената тактика в битката против ковид. „ Мисля, че хората вършат ясна разлика сред мен и Тръмп. Срещу спокойно протестиращи пред Белия дом той (Тръмп) изпрати военните. Този човек е по-скоро Кастро, в сравнение с Чърчил”, съобщи демократът, претендент за президент. Изборите в Съединени американски щати ще се проведат на 3 ноември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР