Кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова откри предизборната си

...
Кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова откри предизборната си
Коментари Харесай

Радев и Йотова избраха хижа Алеко за старт на кампанията си

Кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова откри предизборната си акция с нанагорнище на Черни връх. Походът започва от хижа " Алеко " на Витоша и на хижата се събраха десетки хора, които също се включиха в изкачването.

Президентът беседва с тях, снима се и всички дружно пиха чай. 

" Искам да се обърна към всички жители, които са тук и да им благодаря ", съобщи пред публицистите Румен Радев. " Това е един поход, който ще е за по-справдлива и добра България. Избрали сме хижа " Алеко ", тъй като Алеко Константинов е създател, който повече от век въодушевява българите. Всички знаем тъжната история по какъв начин неговият най-известен воин го убива. Време да поемем към върха и да не разрешаваме повече Бай Ганьовците да убиват своите създатели. Българската планина е доста красива и вдъхновяваща. Спортът е нещо прелестно. Нека потегляме. Ние сме с вас ", обърна се Радев към хората. " Алеко Константинов се бореше тъкмо с тези пороци, с които се борим и ние - корупция, изменничество, безволие ", добави от своя страна Илияна Йотова.

" Неговите разкази са писани все едно за нашето време. Ако четете по какъв начин Бай Ганьо прави избори, ще видите, че това е все едно ГЕРБ да вършат избори. Днес също по този начин е Свтовният ден за битка с бедността и ние не сме го избрали инцидентно за разкриване на предизборната си акция. Нашата цел и задача е да работим за една България, в която няма корупция и беднотия. Това са двете аргументи да организираме този поход тъкмо от хижа " Алеко ", сподели още Йотова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР