Кандидат-певица се ожали в социалните мрежи, че е била изнасилена

...
Кандидат-певица се ожали в социалните мрежи, че е била изнасилена
Коментари Харесай

Шефът на Пайнер обмисля да съди Ванина Кьосина след обвиненията ѝ за изнасилване

Кандидат-певица се ожали в обществените мрежи, че е била изнасилена от продуцент на " Пайнер ". Става дума за Ванина Кьосина от Вълчедръм, която се подвизава в ТикТок под псевдонима Рич Бич. Тя твърди, че е отишла на прослушване в стyдио в столичния квартал Бояна, само че откакто са пили алкохол, той я опънал върху смесителния пулт.

Потърсен за коментар от „ Телеграф ", шефът на музикална компания „ Пайнер " инж. Митко Димитров отговори: „ Това са съществени обвинявания и в случай че е правилно, да пусне тъжба в полицията. Според мен са измислици, такива всеки може да хвърли. Така се става прочут. Името „ Пайнер " постоянно провокира интерес и по този начин ще я виждат. Но като е споделила „ А “, би трябвало да каже и „ Я “ - другояче не е съществено. Мога да кажа, че нямаме толкоз богат продуцент с замък и такива скъпи коли, че и фамилен с дете. Трябва да се съветвам с юристите ни дали можем да й заведем дело за уронване на престижа на компанията “, категоричен е Митко Димитров.

Други сътрудници от компанията също подозират, че това е пиар ход от страна на Ванина Кьосина, която не е изключително известна и най-вероятно това е нейният метод да пробие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР