Кандидат-депутати от ГЕРБ, ПП и БСП в спор за доходи,

...
Кандидат-депутати от ГЕРБ, ПП и БСП в спор за доходи,
Коментари Харесай

Кандидат-депутати от ГЕРБ, ПП и БСП в спор за доходи, газ и как да се решават кризите


Кандидат-депутати от ГЕРБ, Политическа партия и Българска социалистическа партия в спор за приходи, газ и по какъв начин да се вземат решение рецесиите.

Оставихме подредена страна с ниска инфлация и финансова непоклатимост, съобщи на избирателен спор по bTV Екатерина Захариева, претендент за народен представител от ГЕРБ.

На 2 октомври изборът ще е сред предишното и бъдещето, сред непромяната и смяната, заяви Венеция Ангова, претендент за народен представител от Продължаваме промяната.
Следващият министър председател не би трябвало да е от ГЕРБ или Движение за права и свободи,
смята Ирена Анастасова, претендент за народен представител от Българска социалистическа партия.

Стриктно се движите по опорките, репликира Захариева. За 4 г по време на последното ръководство на ГЕРБ приходите на българите се усилиха действително с 40%. За 7 месеца за които вие управлявахте, те изгубиха покупателната си дарба с над 10%, добави тя.
Това, което вършиме е да внушите рецесии, които да
манипулират хората през страховете, отговор Ангова.

Хората усещат смяната всеки ден когато отидат в магазина, когато отидат да си платят сметките, или когато се движат по пътищата, които не са поддържани от година и половина, отговори Захариева.

Инфлацията стартира да понижава, акцентира Ангова.

ГЕРБ гледа ясно към Европа и  НАТО и доста се надявам в идващия парламент тези партии да са повече, сподели Захариева.
Най-добрия интерес на България е да имаме
диверсификация на доставките на газ, сподели Ангова. От своя страна Анастасова напомни, че Българска социалистическа партия е упорствала да се възобновят неотложно диалозите с Газпром. Ние сме за това да се беседва с всички сътрудници, без да се изключва Газпром, и да се подобрят връзките с Русия, сподели тя.

Политическа партия върна медиаторите. Които още първия кабинет на ГЕРБ спря, което докара до двойно понижаване цената на газ за българските жители и бизнес, акцентира Захарева. Надявах се в тази акция да приказваме с стратегии, по какъв начин ще решим криздите, добави тя.
Ангова акцентира, че Политическа партия са за опазване на
налозите на сегашните равнища и да се погрижи за обществената политика. Ще инвестириме в основни фактори за триумф на стопанската система, добави тя. Анастасова от своя страна сподели, че съгласно Българска социалистическа партия 4 неща би трябвало доста незабавно да бъдат направени.

Ангова попита Анастасова дали Българска социалистическа партия би подкрепила тяхната концепция за обвързване на минималната заплата със междинната. Мислим еднообразно в това отношение, отговори Анастасова. За Българска социалистическа партия приходите на хората постоянно са били първи приоритет, акцентира тя.

Захариева съобщи, че  се надява след изборите политиците да изработят доста сериозна антикризисна стратегия и да стартират да работят за превъзмогване на рецесиите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР