Кандидат-депутат отправял заплахи за живота на младеж от Исперихово. Това

...
Кандидат-депутат отправял заплахи за живота на младеж от Исперихово. Това
Коментари Харесай

Младеж от Исперихово: Кандидат-депутат ме заплашва, такива л...

Кандидат-депутат отправял закани за живота на юноша от Исперихово. Това описа пред кореспондент на " Марица " Стефан Борисов, като ни помоли да съобщим за случилото се. То е било и тематика на предаването " Съдебен спор ", информация за което прилагаме по-долу. По думите на Стефан, поради предизборната акция излъченият репортаж е къс и въздържан, а целият запис следва да бъде пуснат в ефир на 16 май.

Младежът обаче държи повече хора да научат за спора и в този момент, преди вота, а претекстът му е: " Такива хора ли би трябвало да ни ръководят?! ".

А ето и отзив от предаването в интернет-издания:

Страхотен скандал, сниман от камерата на Нова ТВ, разгласява журналистът Жоро Игнатов. Известният кореспондент, специализирал се в нищене на частни разногласия, показа видео с присъединяване на кандидат-депутат, написа.

Става въпрос за представител в листата на Васил Божков – Черепа, който декларирал на конкурент във Facebook: „ Ти за мене си един оръфляк, който би трябвало да бъде геноциран в контейнерите”.

„ Кой си ти бе, какъв брой пъти ме заплашваше с тях? Оръфляк! “, продължава разногласието и онлайн пред камерите.

„ Не е за първи път (да го наричате така), “ споделя Игнатов, до момента в който съперникът на Димитров вика неясно и размахва два телефона.

„ Не е за първи, не е и за финален! “, апострофира го Димитров.

Другият човек упорства, че е бил заплашван от кандидат-депутата, че ще му отеснее в България. Следва замяна на реплики от категория 18+, която, в случай че имате интерес, можете да изгледате във видеото (най-долу). Или да си я спестите…

Димитров, в миналото част от ГЕРБ, последва Цветанов при напускането му. Той се появи на учредяването на „ Републиканци за България “ с впечатляващо возило, само че явно не се е задържал в партията.

В момента, по незнайно стичане на събитията, е част от листата на „ Българско лято “ на Васил Божков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР