Кънчо Стойчев призна, че се чувства омърсен само като коментира

...
Кънчо Стойчев призна, че се чувства омърсен само като коментира
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: Бих разпуснал МВР изцяло

Кънчо Стойчев призна, че се усеща обезчестен единствено като разяснява свадите от последните дни на върха в Министерство на вътрешните работи, излезли на бял свят след акцията и арестите в Агенция " Митници " и след фотосите на към този момент някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи. 

„ Всъщност основният служител на реда на страната се оказва добър познайник с контрабандисти, за които всички знаят, че са контрабандисти, само че никой не арестува “, диви се анализаторът в изявление за Dir.bg. И е безапелационен, че би съкратил цялата система на вътрешното министерство.

„ Това се лекува единствено с доста радикални ограничения.

Колкото и скандално да прозвучи - аз бих разпуснал Министерство на вътрешните работи!

Бих го разпуснал напълно, бих го съкратил главно “, споделя Кънчо Стойчев.

„ Цялата тази конструкция е за разформироване и редуциране. Това е единственото лекуване, което може да се организира. Всички знаем от много време, че няма крупно закононарушение, крупна спекулация, в която да не взе участие, по един или различен метод, Министерство на вътрешните работи или МВР-служители или звена. “, разяснява анализаторът и добавя:

„ Ние храним 68 000, в случай че не ме лъже паметта, чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Това е най-голямото звено в България. Няма по-голяма конструкция.

Ние нямаме толкоз учители, нямаме толкоз лекари, армията ни е една трета от Министерство на вътрешните работи. Е, защо ги храним - с цел да ни стане по-спокойно или да може да се скрива контрабандата и да се взе участие в контрабанда, в закононарушения? “

Според него Политическа партия няма да се срине поради свадите от последните дни,

само че дистанцията с ГЕРБ ще се усили от 8-9 до 15-20 депутати.

След вота и две партии няма да са задоволително за болшинство, само че кой ще е третият, анализаторът не се нае да предвижда. В едно е сигурен обаче - че всички политически обединения на изборите ще са губещи.

„ Не се сещам кой може от кочината да излезе чист.

Няма подобен сюжет “, безапелационен е социологът. „ Най-вероятно ще се усилва пропастта сред гласоподаватели и депутати. Но докога ще се усилва, и аз не мога да ви кажа, тъй като, съгласно мен, тя към този момент е толкоз огромна, че двата ѝ края не се виждат “, разяснява Кънчо Стойчев.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР