Каналът Fox News обяви в четвъртък, че ще бъде домакин

...
Каналът Fox News обяви в четвъртък, че ще бъде домакин
Коментари Харесай

Fox News ще бъде домакин на кметството на Ники Хейли преди първичните избори в Южна Каролина

Каналът Fox News разгласи в четвъртък, че ще бъде хазаин на кметството с присъединяване на някогашния дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли преди идните първоначални избори в Южна Каролина.

Ко-водещият на „ America Reports “ Джон Робъртс ще модерира едночасовото авансово записано събитие в Колумбия, Южна Каролина, излъчващо се в неделя, 18 февруари, от 17:00 часа. ET с презентация на бис в 22:00 ч. Едноличен търговец.

Очаква се Хейли да дава отговор на въпроси по въпроси, засягащи гласоподавателите и каква ще бъде нейната тактика за акцията в родния й щат Южна Каролина.

Канал на Fox News Джон Робъртс ще модерира кметство с присъединяване на някогашния дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли в неделя, 18 февруари от 17:00 ч. ET. (FOX/Getty Images)

Също по този начин беше оповестено тази седмица, че някогашният президент Тръмп ще се появи за настрана кметство в Южна Каролина с Лора Инграхам от Fox News, която ще бъде излъчена във вторник, 20 февруари в 7 следобяд Едноличен търговец. за „ Ъгълът на Ингра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР