Канал 3Разследването срещу депутати от БСП не ни притеснява вярваме

...
Канал 3Разследването срещу депутати от БСП не ни притеснява вярваме
Коментари Харесай

Йончева готви бомба, разкрива корупция в строителството, обяви Нинова

Канал 3

Разследването против депутати от Българска социалистическа партия не ни тормози имаме вяра в тяхната непорочност. Това разгласи водачът на партията Корнелия Нинова в изявление за Българска национална телевизия.

Тя видя в следствието, което е почнала след сигнал на депутати от ГЕРБ „ политически удар “ против проверяващ публицист.

„ Обвиняват Елена за пране на пари към КТБ. Откога се проверява КТБ? От две години и нещо. Защо в този момент се подхващат тези стъпки? След като Елена разкри кумгейт в Хасково и Делян Добрев отговори с тези нападки. След като направи филм за оградата. След като се зае с следствие на строителството на пътищата “, разяснява Нинова.

Лидерът на левицата разгласи, че Елена Йончева продължава с следствията си и в околните дни се готви да разгласи " бомба " по отношение на корупция, обвързвана със строителство.

„ Буквално няколко часа преди настояването за имунитета ѝ тя ми сподели документ..., който е забавен. Тя ми сподели това е бомба. Обсъдихме го и взехме решение същия ден да изнесем тази информация. Не я изнесохме поради случилото се с имунитета. Но я предизвиквам да продължи. Тя ще разгласи защо става въпрос в идващите дни, тъй като това е нейният труд.

Става въпрос за корупция в строителството. Елена работи с контакти, информация, в ОЛАФ, на европейско ниво, за корупция в България, в държавното управление на Бойко Борисов ”, разгласи Нинова.

В обвиняванията против Георги Михайлов Корнелия Нинова видя реакция на интензивността му около скорошния избор на съмнение за сферата в опазването на здравето.

„ Как никой две години не видя, че имаме професор Михайлов в групата? В момента, в който пристигна вотът на съмнение за опазване на здравето и той стана острието, което стартира да изнася обстоятелства за положението на здравната система, внезапно му желаеха имунитета за години обратно “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова цитира премиера Борисов, че „ кворумът е работа на болшинството “ и опозицията не може да взе участие във повдигането на налозите на колите, да вземем за пример.

По думите на Корнелия Нинова, предложенията на Българска социалистическа партия за Бюджет 2019 дава ограничения за битка с бедността и усъвършенства системата на опазването на здравето. Тя го дефинира като „ смяна на модела, облечена в цифри “.

„ Не виждам да воювам с някого “, разяснява Корнелия Нинова догатките за вътрешни напрежения в Българска социалистическа партия. Тя призна, че в партията има хора, които желаят да се върне „ остарялото състояние “.

„ Българска социалистическа партия резервира доверието на гласувалите в партията ”, добави в умозаключение Корнелия Нинова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР