Канадският певец и рапър Дрейк издаде стихосбирка и обяви, че

...
Канадският певец и рапър Дрейк издаде стихосбирка и обяви, че
Коментари Харесай

Певецът Дрейк написа стихосбирка и обяви, че ще издаде нов албум

Канадският артист и рапър Дрейк издаде стихосбирка и разгласи, че следва да издаде и нов албум, заяви сп. " Ролинг стоун ".

Рекламната акция за стихосбирката, наречена " Заглавията скапват всичко ", включи изявления във вестници като " Лос Анджелис таймс ", " Ню Йорк таймс ", " Хюстън кроникъл " и доста други. Така Дрейк сподели корицата на книгата си, а в рекламите беше включен и QR код, който води до уеб страницата на стихосбирката, където в малко изказване беше разгласен и идният албум на изпълнителя, озаглавен For All the Dogs.

Докато " Заглавията скапват всичко " беше налична на пазара още от събота, Дрейк към момента не е разкрил датата за излизането на новия си албум. Сред предходните музикални планове на артиста са Her Loss - взаимен албум с присъединяване на рапъра 21 Савидж, както и соловите албуми Certified Lover Boy и Honestly, Nevermind.

Дрейк разгласи излизането на книгата си в обществените мрежи в петък. Стихосбирката е написана в съдействие с текстописеца Кенза Самир, който е писал песни с Дрейк в предишното.

" Не знам дали в миналото през живота си съм желал хората да купят или поддържат нещо толкоз доста ", написа Дрейк в обявата си в " Инстаграм ".

Канадецът загатна за плана още предишното лято по време на дебютния епизод на своето радио предаване " Маса за един ".

" Благодаря на всички, които ми помогнаха с това. Поздрав за Кенза. Кенза, обичам те ", сподели Дрейк в епизода.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР