Канадски парамедик се отзова на пътен инцидентминалата седмица. Лекарката -Джейми

...
Канадски парамедик се отзова на пътен инцидентминалата седмица. Лекарката -Джейми
Коментари Харесай

Парамедик се опита да спаси жертва на катастрофа, без да знае, че това е собственото му дете

Канадски парамедик се отзова на пътен инцидентминалата седмица. Лекарката -Джейми Ериксън, се борила, с цел да избави потърпевша тийнейджърка, без да осъзнава, че това е нейната щерка, написа " The Guardian ".

Когато Джейми Ериксън идва на мястото на злополуката на замръзнал сектор от автомагистрала Алберта на 15 ноември, тя намиратийнейджърка с тежки пострадвания, за които Ериксън знае, че евентуално са съдбовни.Поради тежестта на пострадванията на момичето, Ериксън не е могла да я разпознае.

Ериксън се борила близо половин час, с цел да извади момичето от транспортното средство и останала с нея, до момента в който тийнейджъркатае превозена с хеликоптер до близката болница в Калгари.

Когато Ериксън се прибиравкъщи в края на промяната си, тя е посрещната от служители на реда, които споделят, че 17-годишната й щерка Монтана е била жертва на злополуката.Тя била осведомена, че пострадванията са „ несъвместими с живота “ и животоподдържащатасистема на Монтана е изключена.

„ Въпреки че съм признателна за 17-те години, които имах с нея, аз съм съкрушена и не спирам да мисля.Каква щеше да станеш, момиченце мое?Какващеше да си? Разбита съм.Съсипана съм.Липсва ми част от мен.Остава мида групирам частите и се чака от мен да продължа. “

Говорейки пред кореспонденти във вторник в общността на Airdrie, Ериксън, обградена от фамилията и сътрудниците си, възхвали щерка си.

„ Тя беше войник ​​и се бори до деня, в който умря. Тя беше толкоз красива ", сподели тя.

Ричард Рийд, другар и сътрудник фелдшер, се разплака няколко пъти, до момента в който разказваше на кореспонденти за сцената на злополуката, при която кола с две тийнейджърки, връщащи се от разходка с кучета, е изгубила надзор и е била ударена от приближаващ камион.

Шофьорът е съумял да напусне автомобила, само че Монтана е била заклещена.Ериксън била първият очевидец на сцената и по-късно изразила горест и отчаяние пред брачна половинка си, че има възможност едно семейство да загуби щерка си.

„ И като родител, и като първи реагирал, мога да ви кажа, че това е повече от призрачен сън, който всеки от нас би могъл да си показа “, сподели Рийд.

Ериксън сподели, че желае светът да научи за дъщерята, която е изгубила.

„ Тя би те обичала неистово, в случай че си й другар.Тя би те обичала до края на света и назад и би направила всичко за теб.Тя беше войник.И тя се бори “, сподели опечалената майка.

Плувкиня с упоритости да бъде предстоящ правист, Монтана съумя да даде „ един финален подарък “ на нуждаещите се.

„ Тя съумя да подари органите си и два от тяхбяха животоспасяващи. Толкова сме щастливи, че нашето момиченце продължава да живее посредством другите и след тази покруса тя избави други хора.Знаем, че това е, което тя би желала и сме толкоз горди с нея. Ще ни липсва доста, доста ”, показа през сълзи майката.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР