Канадската певица, известна с псевдонима Шаная Туейн, и американският модел

...
Канадската певица, известна с псевдонима Шаная Туейн, и американският модел
Коментари Харесай

Това бяха най-зле облечените звезди на наградите Грами тази година

Канадската певица, известна с псевдонима Шаная Туейн, и американският модел Блек Чайна бяха измежду звездите с „ най-неуспешни “ тоалети на аления килим на музикалните награди „ Грами “, съобщи „ Дейли мейл “.

Коронясана като „ най-зле облечена “ измежду всички посетители на събитието от голям брой издания за начин на живот и мода беше Шаная Туейн, носителка на общо 5 награди „ Грами “ за кънтри музика. Певицата театралничи за фотоси на аления килим, облечена с бял костюм на „ Харис Рийд “, съчетаващ сако, леко разкриващо черния корсаж под него, и разкроен панталон, напълно покриващ обувките на звездата. Костюмът проблясваше с безредно разпръснати черни точки, а голямата шапка със същия десен и яркочервената перука бяха изцяло нетипични за Туейн. За да заблести още повече, канадската звезда добави тоалета с аксесоари от френската марка за първокласни бижута „ Месика “.

 Шаная Туейн

Блек Чайна, модел и реалити звезда, беше на второ място в класацията за „ най-зле облечени “ на „ Дейли мейл “, както и в описите на голям брой други, ангажирани с премиите „ Грами “. Правейки остроумната връзка с кино лентата на Дарън Аронофски „ Черният лебед “, реакциите в обществените мрежи бяха единомислещи – перата на Блек Чайна бяха прекомерно разсейващи. Силният грим и черни кристали също не способстваха за олекотяването на претоварващия резултат на тоалета.

 Блек Чайна

От присъстващите в описите за най-неуспешни фешън изяви беше и американският артист и артист Мигел. Облечен в сбирката на „ Дизел “ за пролет/лято 2023 година, музикантът притегли вниманието с деним от глава до пети.

„ Въпреки, че „ Y2K “ наклонността е на мода сега, да носиш новата версия на напълно на тоалетите от деним на Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк от 2001 година в действителност не е добра концепция “, разяснява „ Дъ лист “.

 Мигел

Камерунката Денсия пък дойде на аления килим в тоалет, към този момент носен от рапърката Карди Би през декември 2020 година Кристалите, съставящи яката и украшението за глава, припомнят за също толкоз претрупаното облекло на камерунската певица по време на Американските музикални награди през 2022 година Както тогава, по този начин и в този момент тоалетът на звездата не оставя съвсем нито една част от самата нея на показ, а отвлича вниманието само към смущаващо огромния брой кристали.

 Денсия

Изображение: Getty Images; Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР