Канада отбеляза 150-ия си рожден ден с тържества в 13

...
Канада отбеляза 150-ия си рожден ден с тържества в 13
Коментари Харесай

Чарлз и Камила избухнаха в смях на традиционно пеене в Канада

Канада означи 150-ия си рожден ден с тържества в 13 провинции и шест часови пояса - от Нюфаундленд до Юкон. За честванията в страната дойдоха английският принц Чарлз и брачната половинка му херцогинята на Корнуол Камила.

Посещението на кралските особи не мина без огромна доза смях. По време на гала за посрещането им в канадския град Икалуит двамата не можаха да сдържат смеха си, наблюдавайки обичайно гърлено пеене на инуитите. Не можем да отречем, че Чарлз и Камила в действителност поставиха старания да спазят благовъзпитание, само че това се оказа непостижима задача и двамата избухнаха в смях.
Prince Charles & Camilla caught laughing during a throat-sining performance on their Canadian tour. VIDEO: https://t.co/69zSIHT5ef pic.twitter.com/0H8InF9dhP
— Daily Hive Vancouver (@VancityBuzz) July 5, 2017 Канадският град Икалуит е столица на Нунавут, най-голямата територия в Канада, която се отличава с доста недопечен климат и дълга мразовита зима. Голяма част от популацията в Икалуит са ексимоси (инуити). Тяхното обичайно гърлено пеене съставлява съревнование сред две дами, които издават странни звуци.

Това е 18-ото посещаване на принц Чарлз в Канада, която е част от Общността на нациите, сплотяваща някогашни английски колонии.

Принц Чарлз и херцогинята на Корнуол бяха измежду хилядите посетители, които означиха 150-годишнината на страната с всеобщо празненство, съпроводено от строги ограничения за сигурност.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР